Gmina Warszawa, Żoliborz
Rodzaj obiektu biurowiec
Pow. całkowita [m2] 170.00 m²
Czynsz najmu 7650 PLN (45.00 PLN / m²)
Do wynajęcia powierzchnia biurowa w kompleksie budynków biurowo-magazynowych. Aktualnie wolne powierzchnie to: parter - 170 m.kw. powierzchni biurowej oraz 50 m.kw. powierzchni magazynowej piętro 1 - 800 m.kw powierzchni biurowej oraz 200 m.kw powierzchni magazynowej

Kompleks budynków biurowo-magazynowych. Łączna powierzchnia biur w obiektach znajdujących się na terenie Centrum wynosi 9.200m.kw., łączna powierzchnia magazynów 8.700m.kw. Do dyspozycji klientów Centrum są: miejsca parkingowe, cyfrowa, automatyczna centrala telefoniczna z możliwością podłączenia do 1000 numerów, system transmisji danych ISDN, biura o wysokim standardzie, częściowo klimatyzowane. Wszystkie budynki posiadają starannie zaprojektowane elewacje, hole wejściowe i klatki schodowe, są wyposażone w windy. W obiektach zlokalizowane są punkty usługowe, w tym również punkt gastronomiczny. Obiekty znajdują się pod całodobową ochroną. W Budynku Nr 1, do dyspozycji klientów firmy, są biura o łącznej powierzchni 2000m.kw., zlokalizowane na dwóch kondygnacjach. Biura położone są na IV i V piętrze budynku. Istnieje możliwość podziału biur na 4 niezależne segmenty. Dostęp do biur zapewniają 4 nowoczesne windy osobowo-towarowe oraz dwie klatki schodowe. Budynek posiada reprezentacyjny hol wejściowy z recepcją oraz restauracją - barem. W Budynku Nr 2 znajdują się biura o łącznej powierzchni 6600m.kw. usytuowane na 5 kondygnacjach oraz magazyny o łącznej powierzchni 8500m.kw. i wysokości 4-8 m. Biura posiadają klimatyzację. Magazyny są oświetlone, ogrzewane, wyposażone w rampy załadowcze i bramy oraz posadzkę bezpyłową o nośności 50 kN/m². Komunikację w budynku zapewniają 4 nowoczesne windy osobowo - towarowe oraz 4 klatki schodowe, oraz reprezentatywne hole. W Budynku Nr 3, na trzech kondygnacjach, znajdują się biura o łącznej powierzchni 600m.kw. oraz magazyn (na poziomie -1, z doświetleniem naturalnym) o powierzchni 200m.kw. Komunikację pionową w budynku zapewniają: winda osobowo - towarowa o udźwigu 1000kg, do której istnieje możliwość dojazdu z zewnątrz budynku, oraz klatka schodowa oraz reprezentacyjny hol. Parter 180m.kw [open space] biura plus 53m.kw magazynu: 12000zł. z kosztami. plus VAT

Nieruchomość
Warszawa, Ursynów
, 250.00 m²
Cena: 8000.00 PLN
Wszelkie podane przez Pośrednika informacje nie są ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego