Kontakt do agenta

Joanna Jeziorska Prorent Nieruchomości

Asystentka

Nota prawna

Opis oferty zawarty na stronie internetowej sporządzany jest na podstawie oględzin nieruchomości oraz informacji uzyskanych od właściciela, może podlegać aktualizacji i nie stanowi oferty określonej w art. 66 i następnych K.C

Symbol oferty: BW-7073

Warszawa, Mokotów

Obiekt na wynajem
8 468 PLN
146,00 m²m2 | 58,00 zł/m² PLN/m2
Szczegóły oferty

Symbol oferty BW-7073

Powierzchnia 146,00 m²

Rodzaj obiektu biurowiec

Standard

Opłaty wg liczników Gaz

Typ kaucji trzymiesięczna

Gaz

Dojazd asfalt

Otoczenie działki zabudowane

Podłogi wykładzina

OPIS
D48 to budynek biurowy klasy A usytuowany na skrzyżowaniu ulicy Domaniewskiej i Postępu i oferujący 24 908 m kw. powierzchni na 11 kondygnacjach biurowych od strony ul. Domaniewskiej i 8 od strony ul. Postępu. Kondygnacje od 2 do 8 oferują 2900 m kw. netto na każdej kondygnacji natomiast kondygnacja od 9 do 11 w dominacie od strony ul. Domaniewskiej oferują ok. 1180 m kw. netto. Na kondygnacjach 7, 9 oraz 10 znajdują się tarasy z widokiem na centrum Warszawy. Budynek oferuje szereg udogodnień dla najemców takich jak m.in. restauracja, kiosk czy apteka. Dwa poziomy parkingu podziemnego oferują 435 stanowisk parkingowych dla najemców, dla gości jest udostępniony parking naziemny na 45 stanowisk. Dostęp do działki jest możliwy z dwóch niezależnych wjazdów od strony ulicy Domaniewskiej i Postępu. D48 jest certyfikowany w systemie LEED Gold zapewniając szereg rozwiązań przyjaznych środowisku oraz udogodnienia dla rowerzystów.

Dostępne powierzchnie:
146 m.kw. 1 piętro
214 m.kw. 2 piętro
2164 m.kw. 5 piętro
544 m.kw. 7 piętro

Zgloś ofetę sprzedaży

Chcesz szybko i bezpiecznie sprzedać lub wynająć swoją nieruchomość?
Dodaj ją do naszej bazy!

Zgłoś poszukiwanie

Chcesz szybko i bezproblemowo kupić lub nająć nieruchomosć?
Poszukamy ją za Ciebie!

Masz pytania ?

Chetnie pomożemy i odpowiemy na każde zadane pytanie.
Zapraszamy do kontaktu!

rozumiem